stagiar Julia Sas
locatie Leeuwarden

Mijn naam is Julia Sas en ik ben student Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tot en met januari loop ik stage bij Daniëlle.

Over mijzelf
Ik ben 22 jaar en kom oorspronkelijk uit Nijmegen. Sinds afgelopen maand ben ik bij mijn vriend ingetrokken in het pittoreske Easterein. In mijn vrije tijd rijd ik paard, ga ik graag met de racefiets op pad, speel ik gitaar, fotografeer ik graag en vind ik koken een van de leukere dingen om te doen.

Mijn interesse in voeding, het contact met mensen en dan ook nog mensen te kunnen helpen vind ik een hele mooie combinatie. Deze factoren kan ik in dit vak perfect combineren.

Ook vind ik het enorm leuk om met kinderen te werken. Het afgelopen jaar heb ik een module ‘Het Kind Centraal’ gevolgd om mijn kennis zo te verbreden. Deze minor ging in op de behandeling en begeleiding van kinderen. Het was een multidisciplinaire minor waarin daarnaast ook een vakspecifiek monodisciplinair deel zat.

Waarom kinderen? Vanaf mijn twaalfde pas ik al op bij verschillende gezinnen. Het leuke aan kinderen vind ik dat ze eerlijk en oprecht zijn, maar aan de andere kant ook onvoorspelbaar. Het lijkt mij een uitdaging om met kinderen aan het werk te gaan. Samen met kind en ouder(s) ontdekken wat het beste bij hem/haar past om zo het meest optimale te creëren.

Als u het vervelend vindt dat ik bij het gesprek aanwezig ben, kunt u dit aangeven bij Daniëlle. Ik heb erg veel zin in deze stage, tot ziens op het spreekuur!

 

Leeuwarden

Emmastate
Emmakade 59 NZ (1e etage)
8921 AG Leeuwarden

Spreekuur: dinsdag, woensdag, en donderdag

Leeuwarden

Techumerpleats
Molkenkelder 2
8941 AJ Leeuwarden

spreekuur: dinsdag