visie

Het veranderen van eetgewoontes is moeilijk, daar zijn wij ons bij Dieetstyle van bewust. In onze visie kan ieder mens zijn (di)eetstijl aanpassen en zo zijn doel bereiken. Met de juiste begeleiding en coaching staat u er niet alleen voor en leert u hoe u zelf gezonde keuzes kunt maken.

gezond en lekker

De diëtisten van Dieetstyle vinden het belangrijk dat eten gezond maar vooral ook gezellig en lekker moet blijven. Samen met u wordt gekeken hoe wij uw voorkeuren zo goed mogelijk kunnen inpassen in uw nieuwe (di)eetstyle. Geen standaard advies of streng dieet maar een advies dat wordt afgestemd op uw wensen en gewoontes. Ieder mens is tenslotte uniek.

dit is ons verhaal

Dieetstyle is opgericht in 2011 door Danielle Feenema. Zij wilde het net even anders doen met haar eigen praktijk. Danielle is erg bevlogen in haar werk en wilde dit graag uitdragen tijdens de consulten. Het moest een praktijk worden waar goed geluisterd wordt naar de persoonlijke voorkeur van de cliënten en waar handvaten gegeven worden waar ze direct met uit de voeten kunnen. Geen lijstje of wijzende vinger maar positief aan de slag met veel praktische voorbeelden.

Vanuit het idee, samen staan we sterker, zijn er in de afgelopen jaren een aantal enthousiaste diëtisten bij gekomen. Al onze diëtisten hebben een afgeronde HBO-opleiding diëtiek en zijn daarnaast gespecialiseerd op hun eigen vakgebied. Hierdoor heeft Dieetstyle veel kennis in huis, die met elkaar gedeeld wordt. We zijn actief op diverse locaties in Noord-Nederland en we werken graag samen, omdat we geloven dat een gezonde leefstijl niet afhankelijk is van voeding alleen.

Anneke Boersma

Mijn naam is Anneke Boersma en ik werk als diëtist op verschillende locaties in het midden van Friesland. Ik ben een geboren Friezin en woonachtig buiten Wjelsrijp. Ik heb mijn opleiding genoten in Groningen en ben in 1988 afgestudeerd.

Annieke Boersma

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Annieke Boersma en ik ben uw diëtist in Sneek (Antonius ziekenhuis), Bakhuizen, Koudum en Workum. Ik woon in de Zuidwesthoek (Sudwesthoeke) vlakbij de Friese Morra.

Daniëlle Feenema

Ik ben Danielle Feenema en uw (kinder)diëtist in de omgeving van Leeuwarden. Ik ben getrouwd en trotse moeder van een zoon en dochter. Voeding, eten en koken, dat is mijn passie. Toch heeft het even geduurd voordat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken.

Eline Voss

Mijn naam is Eline Voss en ik ben uw (kinder)diëtist in Zuidoost Drenthe. Ik heb spreekuur in Klazienaveen. Ik heb de opleiding Voeding en Diëtetiek afgerond aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Ik heb voor deze opleiding gekozen vanwege mijn interesse in voeding, maar vooral...

Marijke Tuinhof

Ik ben Marijke Tuinhof, mem van een prachtige dochter en zoon en (kinder)diëtist in Dokkum en Leeuwarden. Ik heb de opleiding Voeding en Diëtetiek afgerond aan de Hanze Hogeschool in Groningen.