visie

Het veranderen van eetgewoontes is moeilijk, daar zijn wij ons bij Dieetstyle van bewust. In onze visie kan ieder mens zijn (di)eetstijl aanpassen en zo zijn doel bereiken. Met de juiste begeleiding en coaching staat u er niet alleen voor en leert u hoe u zelf gezonde keuzes kunt maken.

gezond en lekker

De diëtisten van Dieetstyle vinden het belangrijk dat eten gezond maar vooral ook gezellig en lekker moet blijven. Samen met u wordt gekeken hoe wij uw voorkeuren zo goed mogelijk kunnen inpassen in uw nieuwe (di)eetstyle. Geen standaard advies of streng dieet maar een advies dat wordt afgestemd op uw wensen en gewoontes. Ieder mens is tenslotte uniek.

dit is ons verhaal

Dieetstyle is opgericht in 2011 door Danielle Feenema. Zij wilde het net even anders doen met haar eigen praktijk. Danielle is erg bevlogen in haar werk en wilde dit graag uitdragen tijdens de consulten. Het moest een praktijk worden waar goed geluisterd wordt naar de persoonlijke voorkeur van de cliënten en waar handvaten gegeven worden waar ze direct met uit de voeten kunnen. Geen lijstje of wijzende vinger maar positief aan de slag met veel praktische voorbeelden.

Vanuit het idee, samen staan we sterker, zijn er in de afgelopen jaren een aantal enthousiaste diëtisten bij gekomen. Al onze diëtisten hebben een afgeronde HBO-opleiding diëtiek en zijn daarnaast gespecialiseerd op hun eigen vakgebied. Hierdoor heeft Dieetstyle veel kennis in huis, die met elkaar gedeeld wordt. We zijn actief op diverse locaties in Noord-Nederland en we werken graag samen, omdat we geloven dat een gezonde leefstijl niet afhankelijk is van voeding alleen.

Julia Sas (stagiair)

Mijn naam is Julia Sas en ik ben student Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tot en met januari loop ik stage bij Daniëlle.

Charèl Wagenvoort

Mijn naam is Charèl Wagenvoort en ik kom Marijke’s spreekuur overnemen in verband met haar zwangerschapsverlof. Vanaf september zal ik te vinden zijn op de maandag en vrijdag in Leeuwarden. Op dinsdag en woensdag zal ik in Dokkum spreekuur houden. Daar ben ik ook voor een avondspreekuur te vinden.

Anneke Boersma

Mijn naam is Anneke Boersma en ik ben uw diëtist in Sneek (Kleinzand) en omgeving. Momenteel heb ik op verschillende locaties in Friesland spreekuur. Ik ben geboren en getogen in Friesland. Ik ben 50 jaar en woon met mijn man en...

Annieke Boersma

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Annieke Boersma en ik ben uw diëtist in Sneek (Antonius ziekenhuis), Bakhuizen, Koudum en Workum. Ik woon in de Zuidwesthoek (Sudwesthoeke) vlakbij de Friese Morra.

Daniëlle Feenema

Ik ben Danielle Feenema en uw (kinder)diëtist in de omgeving van Leeuwarden. Ik ben getrouwd en trotse moeder van een zoon en dochter. Voeding, eten en koken, dat is mijn passie. Toch heeft het even geduurd voordat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken.

Eline Voss

Mijn naam is Eline Voss en ik ben uw (kinder)diëtist in Zuidoost Drenthe. Ik heb spreekuur in Klazienaveen. Ik heb de opleiding Voeding en Diëtetiek afgerond aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Ik heb voor deze opleiding gekozen vanwege mijn interesse in voeding, maar vooral...

Marijke Tuinhof

Ik ben Marijke Tuinhof en (kinder)diëtist in Leeuwarden en Dokkum. Ik heb de opleiding Voeding en Diëtetiek afgerond aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Ik heb een grote interesse in voeding en de mogelijkheid om deze interesse te combineren met het helpen van mensen, is de reden dat ik voor dit vak heb gekozen.